alkimoberon
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Go down
Admin
Admin
https://alkimoberon.yetkinforum.com

Sportif Havacılar Pilotx.com.tr’de Sportif Havacıların Yeni Adresi Pilotx Empty Sportif Havacılar Pilotx.com.tr’de Sportif Havacıların Yeni Adresi Pilotx

Mon Nov 14, 2022 12:59 pm
İstanbul’da Uçak Turu

Artık İstanbul’da uçak turu yapmak isteyenler için yepyeni bir adres var. Pilotx Deneyim Programları adı altında sunulan İstanbul da uçak turu çok ilgi çekeceğe benziyor. Tarihi yarımada üzerinde yapılabilecek olan uçuşlarda boğazda bulunan köprülerin üzerinde uçarken selfie yapabilir adaları yukarıdan gözlemleyebilirsiniz. Bu uçak turunda ayrıca ilk defa tek motorlu bir uçakla uçacağınız için sizin adınıza eşsiz bir deneyim yaşama fırsatınız olacak.

Uçak turunda dilerseniz 2. Pilot koltuğu olan ön koltuğa oturabilir, uçuşu bir pilot gibi deneyimleyebilirsiniz. Bu deneyim sonunda ise pilotluk eğitimine uygun olup olmadığınızı belirten bir belge de sizleri bekliyor.

Drone Eğitimi Nedir ve Nereden Alınır?

Son zamanlarda bir çok kişi insansız hava araçlarına yani dronelara merak sardı. Herkes eğitimler ve sınavlar daha da zorlaşmadan bir şekilde daha da drone eğitimi almak ve iha pilotu olmak istiyor. Enflasyonun sürekli arttığını düşünürsek eğitim ücretleri de sürekli artıyor. Peki bu iha pilotluk eğitimi yani drone eğitimi nedir ve drone eğitimi nereden alınır? Drone eğitimi bir kişinin insansız hava aracı kullanmak için alması gereken eğitimdir. Bu drone eğitimde insansız hava aracının mekanik ve elektronik sistemlerini, uçuş prensiplerini öğrenirsiniz. Eğitimi başarı ile tamamlayanlar ise drone lisansı yani iha ehliyeti almaya hak kazanır. Ehliyetler kurs aldığınız yer tarafından size verilir.

Drone Eğitimi Nereden alınır sorusuna gelecek olursak. Drone eğitimleri bir çok aşamaya ayrılır ve bir çok kurs merkezi tüm drone eğitimlerini veremez. Tüm iha sınıflarında yetkili olan ve son zamanlarda ön plana çıkan bir iha eğitim merkezi var. Bu eğitim merkezinin adı Pilotx. Siz de global bağlantıları olan bu eğitim kursunun inceleyip eğitimlerine katılabilirsiniz.

Havacılık bir çok alanda gelişiyor. Bu gelişim ise havayolları ile sınırlı değil. Turizm odaklı da gelişen sportif havacılık faaliyeti ise sadece paraşütten ibaret değil. Hafif Uçak sınıfına giren uçakları kullanabilen bir pilot olmak ya da insansız hava aracı pilotu olmak da sportif havacılığa dahil. Ülkemizde ise son zamanlarda bu alanı geliştirmeye bir marka talip oldu. Bu markanın adı Pilotx. Genç ve dinamik havacılar tarafından kurulan Pilotx programları içerisinde sportif havacılık alanında bir çok eğitim barındırıyor. Amatör havacılık (amatör pilotluk), arkeolojik iha pilotluğu gibi bir çok özel eğitim içeren Pilotx programları son zamanlarda kendisini ya da çocuğunu havacılık ve uzay alanında geliştirmek isteyen sportif havacı adaylarının bir numaralı adresi oldu.

Sportif havacılar pilotx programlarına pilotx.com.tr adresinden ulaşabiliyor. Sitedeki formu doldurup sportif havacılık eğitimleri hakkında ücretsiz bilgilendirme talebinde bulunabiliyorlar. İstanbul, Tekirdağ ve Samsun gibi lokasyonlarda bulunan ofislerinde ise kendilerini ziyaret etmeniz mümkün.
Back to top